Geld winnen met EuroMillions

Babyboons & balloons - EuromillionsBij Babyboons & Balloons krantenwinkel hebben we een uitgebreid assortiment producten en diensten, zo kan u ook voor loterijproducten en EuroMillions in Linden bij ons terecht.

Spelen met EuroMillions

U kan met EuroMillions meespelen op elke dinsdag en vrijdag van de week. Grijp uw kans om ook 'schandalig rijk te worden'!

EuroMillions kent al meerdere Belgische winnaars. Er zijn verschillende formules mogelijk die variëren van klassieke formules tot speciale trekkingen, per combinatie betaalt u slechts € 2,50. Uiteraard kan u ook kiezen voor één van de vele andere loterijproducten, die eveneens te verkrijgen zijn.

Volledig aanbod

Het aanbod van onze krantenwinkel in Linden bij Lubbeek reikt verder dan enkel loterijproducten. U kan er ook kranten, tijdschriften, dagbladen, rookwaren, drank en snoep en DVD's vinden.

Bovendien bieden wij ook geschenk- en feestartikelen aan, zoals geschenken, wenskaarten en ballonnen en verhuren wij partytenten en springkastelen.

Onze winkel is dagelijks geopend en wij helpen u graag verder met het invullen van uw formulier, het plaatsen van uw bestelling of het reserveren van uw nieuwe boek!