Het grootste aanbod tijdschriften

Babyboons & balloons - Over onsWij zijn Carina en Jan van Babyboons & Balloons krantenwinkel en tijdschriften in Linden. Dag in dag uit staan wij voor u klaar, van 5 uur 's ochtends tot 19u 's avonds kan u bij ons terecht voor een ruim aanbod van producten en diensten. Wenst u meer informatie of wenst u zichzelf aan te melden voor de krantenronde in Linden en Lubbeek? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij helpen u met veel plezier verder.

De perfecte locatie

Gelegen aan de Diestsesteenweg, de grote verbindingsweg tussen Diest en Leuven, is onze winkel makkelijk bereikbaar. Er is eveneens een ruime parking voor de deur. Geen oponthoud door het zoeken naar een parkeerplaats en vlakbij de autosnelweg: haal bij ons uw dagelijkse krant alvorens naar het werk te gaan!

Uitgebreid assortiment

Wij besteden veel zorg en aandacht aan ons assortiment: tal van dagbladen, pers en tijdschriften vullen dagelijks onze rekken. Daarnaast kan u bij ons terecht voor geschenken, rookwaren en diverse artikelen voor speciale gelegenheden. Bent u op zoek naar een specifiek blad of product? Laat het ons weten!